Kolekcija Selekta
Čišćenje kuće
Autor: Rosa
07.03.2024. 11:35
Jezici: srpski

Koristite koncentrate za čišćenje ne samo zato što daju bolje rezultate već su i ekonomičniji za Vas. Svi proizvodi za čišćenje su biorazgradivi i bez alkalija i fosfata. U sebi sadrže biljne ekstrakte jer za Vas i Vašu porodicu smo odabrali najbolje iz prirode.

Sjaj abraziv

Usred stalnog pripremanja hrane, često nam je čišćenje šporeta svakodnevna obaveza, pa onda znate koliko nekada uklanjanje masnoća i mrlja može da bude mukotrpan posao. Koliko god se trudili, kuhinjska masnoća uvek nađe put do površina na kojima je najmanje očekujemo.

Šta učiniti da uklonite mast u kuhinji?

Postoje mnogo zanimljivih i vrlo jednostavnih trikova za uklanjane tvrdokornih masnoća koje možete pročitati na internetu i društvenim mežama kao što su trikovi sa sirćetom, limunom i sodom bikarbonom, ali pitanje je da li stvarno imaju efekata.

Drage žene nudimo Vam magični proizvod Sjaj Abraziv, tečno abrazivno sredstvo, čija snaga aktivnih sastojka čini ovaj proizvod jednostavan za efikasno čišćenje. Prirodan proizvod bez alkalija i fosfata koji ne šteti koži. Specijalno dizajniran za održavanje higijene Važeg domaćinstva.

Otklanja masnoće i čini blistavim umivaonike, kade, pločice, kuhinje, kao i proizvode od nerđajućeg čelika. Njegova zrnca za poliranje uklanjaju površinsku prljavštinu temeljno ali nežno ostavljajući visoki sjaj.

Zanimljivost:

Da li ste čuli za staro verovanje da je kuhinja izvor energije i bogastva, to je srce kuće. Ako je kuhinja prljava a ringle od hrane masna nemojte se iznenadite zašto ste neraspoložene. Očistite kuhinju i pozitivna energija će ući u Vaš dom.

Deterdžent za staklo

Brisanje prozora predstavlja pravu muku za mnoge žene. Čistimo ih i glancamo, a uvek nam se čini da ostane još neka mrljica. Ukoliko pripadate grupi žena koje ne podnose bele tragove na prozorima, mi Vam predstavljamo plavo čudo za staklene površine koje u sebi sadrži ekstrakt bosiljka. Sredstvo za čišćenje staklenih površina daje visoki sjaj, ostavlja bogat zaštitni sjaj koji sprečava zadržavanje kapljica vode i umanjuje učinak prljanja.

Površine naprskati rastvorom deterženta i vode čiji odnos zavisi od zaprljanosti. Rastvorom dobijate efikasno i ekonomično rešenje koje štedi vaš novac i vreme.

Zanimljivost:

Zbog velike koncentracije bosiljka može se koristiti I kao sredstvo protiv komaraca.

 

Koncentrat za fleke

Koliko puta Vam se desilo da omiljenu garderobu ili komad nameštaja uništite vinom, šminkom, uljem ili kafom?

Ovakve situacije su veoma neprijatne ali i rešive.

Kad isflekate garderobu ili komad nameštaja ne trebate odmah paničiti, već preduzeti mere koje u prvim trenucima od nastajanja mogu biti jako korisne i koje će Vam pomoći u daljem skidanju i pranju fleka, jer pogrešan način skidanja fleka može trajno uništiti garderobu ili nameštaj.

Srećom Koncentrat za fleke predstavlja kompletnu formulu za sve vrste fleka. Uspešno uklanja i najtvrdokornije fleke jer njegova aktivna supstanca dubinski deluje. Predstavlja biorazgradiv proizvod, bez alkalija i fosfata koji pored svoje efikasnosti pri uklanjanju fleka, čuva boju vašoj garderobi ili nameštaju. 

Sredstvo naneti na fleku, sačekati 10-15 minuta u zavisnosti od jačine fleke i nakon toga isprati mlakom vodom.