Bebi kolekcija
Najbolja kozmetika za bebe
Autor: Aleksandra
18.01.2024. 01:52
Jezici: srpski

 

Hajde da rastemo zajedno!

Najdraži mališani, želimo da budemo deo vašeg odrastanja! Za nas je bitan razvoj bebine kože stoga smo sačinili baby set za kompletnu higijenu i negu Vaše bebe.

U mnoštvu kozmetičkih proizvoda često sebi postavljamo pitanje šta je to na šta treba obratiti pažnju, jer je bebina koža, u odnosu na kožu odraslih, u proseku 30% tanja. Odabir kozmetike dolazi iz naše roditeljske potrebe da im kroz negu pružimo sigurnost i zaštitu u najosetljivijem periodu života. Svi roditelji imaju isti cilj, a to je da pronađu i za svoju decu obezbede kozmetiku koja je bazirana na prirodnim sastojcima a koja se danas na tržištu može naći u velikom broju.

Kada uzmemo u obzir veliku propustljivost kože beba i dece jasno je da se kroz njihovu kožu mogu apsorbovati veće količine štetnih materija koje nijedna kozmetika ne bi trebalo da sadrži. Kozmetika za bebe i decu ne bi trebalo uopšte da ih ima, ali gde je pronaći?

Ne lutajte dalje, imam spreman odgovor!

Najkvalitetniji i najbezbedniji sastojci kozmetike za decu dolaze upravo iz prirode.

I ako ćemo u velikom broju slučajeva prvo obratiti pažnju na cenu proizvoda, ipak poznavanje i pažljivo čitanje deklaracije je nešto što bi trebalo da presudi kod kupovine kozmetičkih proizvoda za najmlađe. S ponosom možemo da naglasimo da su ekstrakti koje usađujemo u svaki naš proizvod uzgajani na našim plantažama i pažljivo birani čija su lekovita dejstva već dobro poznata u svetu medicine i kozmetike.

 

Ekstrakt nevena 

Zahvaljujući svom složenom sastavu neven je jedna od najšire korišćenih biljaka u svetu kozmetike koja izuztetno blagotvorno deluje na kožu. Blaga formula sa prepoznatljivim mirisom obogatila je bebi šampon kupku koja nežno čisti i neguje kožu Vaše bebe.

 

Ekstrakt kamilice

Lekovita biljka izuzetno prijatnog mirisa koju svako domaćinstvo ima u svojoj kućnoj apoteci. Cvet kamilice je prepoznatljiv kao narodni lek za univerzalnu primenu te se sa razlogom njegov ekstrakt našao u sastavu dečijeg šampona-kupke,za kupanje koje će mališani obožavati.

 

Cink i alantoin

Koliko nam je važan cink? Ne samo da pozitivno utiče na mnoge promene u organizmu već i deluje antimikrobno i štiti bebinu kožu. U kombinaciji sa alantoinom koji ublažava postojeće iritacije i hidrira kožu kao idealan spoj u sastavu bebi kreme koja hrani, neguje i regeneriše već od prvog dana korišćenja.

 

Ako se još uvek pitate zašto odabrati baš Limes kozmetiku za svoje najdraže, reći ću Vam da su dva odgovora ispravna:

-Sama proizvodnja odvija se u strogo kontrolisanim uslovima koji nalaže GMP standard

-Svaki proizvod izrađen je od potpuno prirodnih sastojaka čije su biljke prošle minimalan proces prerade kako bi se sačuvala njihova lekovita svojstva

U šarenolikoj ponudi kojom smo svakodnevno okruženi prava je enigma kako ćemo prepoznati šta je prirodno i bezbedno. Neka Vas u izboru vodi ljubav prema prirodi jer nam pruža i više nego što možemo da zamislimo.

Na kraju krajeva, ne brinemo, mame će izabrati najbolje!