PORODIČNA KREMA ZA SVAKI DAN


Zdravo
Prirodno
Ekološki

Cena:

1139,00 RSD
Izabrani diskont - Pirot, Srbija

Porodična krema za svaki dan sa prirodnim ekstraktima štiti i neguje kožu lica i tela.


PORODIČNA KREMA ZA SVAKI DAN 150ml

Štiti i neguje kožu lica i tela. Kombinacija ekstrakata nevena, bosiljka i pažljivo odabranih prirodnih sastojaka, blagotvorno deluje na Vašu kožu. Ne zatvara pore, lako se razmazuje i ne skida se u potpunosti u dodiru sa vodom. Na ovaj način štiti kožu od isušivanja. Prijatelj cele porodice.

    • štiti i neguje
    • hidrira
    • regeneriše i umiruje kožu

O aktivnim komponentama...

Ekstrakt nevena (Calendula officinalis flower extract) - Svaka pojedinačna latica nevena sadrži pet jedinjenja – oleansku kiselinu, lupeol, kvercetin, α-amirin i β-amirin. Ova delotvorna jedinjenja su detaljno proučavana i poznato je da pružaju antioksidativnu zaštitu, umiruju kožu i smanjuju nelagodost.  Delotvorna jedinjenja nevena pomažu da se koža vidno poboljša i umiri. Pomažući u smanjenju nelagodnosti, porodična krema sa ekstraktom nevena pomaže koži da izgleda glatko, blistavo i sveže. Neven  deluje protiviritantno a iritiranu kožu vraća u normalno stanje.

Ekstrakt bosiljka (Ocimum basilicum extract) je bogat etarskim uljima, vitaminima, omega-3 kiselinama i mineralima. Zbog svojih sastojaka pokazao se blagotvoran kod starenja kože i pojave bora. Daje koži svež izgled, pa se zato primenjuje u kozmetici. Prilikom istraživanja krema potvrđeno je da su kreme za lice sa  ekstraktom bosiljka u odnosu na one bez bosiljka, pokazale bolje dejstvo na kožu – povećavajući vlagu i smanjujući hrapavost kože. Zbog svog jedinstvenog sastava ima antiinflamatorno dejstvo, sprečava razvoj upala kože.
Glicerin je jedinjenje koje ima tri atoma vodonika i odlično je za hidrataciju kože. Glicerin sakuplja vodu iz vazduha i primorava je da prođe kroz pore i stigne do dubljih slojeva kože lica. Kada ćelije kože “nisu žedne” mogu da proizvode veće količine kolagena i elastina.

Namena: Za negu svih tipova kože lica i tela.

Način primene: Naneti na čistu i suvu kožu i utrljati masirajućim pokretima.

Sastav/Ingredients: Aqua, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Ocimum Basillicum Extract, Glycerin, Polyglyceryl-2 Sesquiisostearate, Beeswax , Microcrystalline Wax, Magnesium Stearate, Aluminum Stearate, Lanolin, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Calendula Officinalis Flower Extract, Fragrance, Citric Acid, Linalool, Limonene, Geraniol, Coumarin, Citral, Hydroxycitronellal, Hexylcinnamaldehyd, Benzyl alcohol, Citronellol, Eugenol.