Negujte prirodnu lepotu svoje kože svakog dana sa Limesovim proizvodima


 

Ako koži pružite redovnu i adekvatnu negu, ona će Vam uzvratiti zdravim izgledom, svežinom i blistavošću, koje će doprineti Vašem samopouzdanju i osećaju zadovoljstva. Odaberite poklone koji podstiču žene da se osećaju uvaženo i lepo, da sanjaju veće snove i da veruju u sebe jer kroz takve darove, možemo pokazati podršku i veru u njihove sposobnosti.Hidrirajući serum za lice sa 96% prirodnih sastojaka

Jerihonska ruža – Simbol snage, sreće i mira

 

Glavna komponenta seruma jeste ekstrakt jerihonske ruže koji utiče na hidrataciju kože, ima antiupalno dejstvo i dejstvo protiv starenja kože. 

Jerihonska ruža je simbol stvaranja svemira, sreće, ljubavi i večnosti. Ova jedinstvena ruža ima sposobnost preživljavanja dugih vremenskih perioda bez vode, među kojima se potpuno osuši i zatvori. U takvom stanju preživi takođe i do pedeset godina! Kada je ponovo zalijete, oživi, otvori se i ozeleni!

 

 

 

Nežno i romantično savršenstvo na koži

 

Masaže Vam mogu pomoći u smanjenju stresa, poboljšanju kvaliteta sna, poboljšanju cirkulacije i poboljšanju opšteg blagostanja. Odvajajući vreme za sebe i dajući prioritet opuštanju, ulažete u svoje zdravlje i stvarate osnovu za uravnotežen i harmoničan život.

 

Za dame koje vole da ulepšaju sebi dan

Prepustite se očaravajućim mirisima i oslobodite se svakodnevnog stresa.

Da li ste znali?

Kupanje u slanoj vodi:

- Oslobađa od napetosti, sresa i umora

- Jača imunite

- Poboljšava metaboličke procese u organizmu

- Pomaže u uklanjanju viška tečnosti iz organizma.

 

Starenje je potpuno prirodan proces kroz koji svi prolazimo. Na proces starenja uglavnom utiču brojni faktori kao što su način života, ishrana, stres i razne genetske osobine. Da bismo ublažili proces starenja neophodno je da koži lica pružimo adekvatnu dnevnu i noćnu negu.

Kreme protiv bora za dnevnu i noćnu negu kontinuirano ublažavaju proces starenja oživljavajući ćelije kože. Koži lica pružaju neophodnu hidrataciju i negu čineći je glatkom, sjajnom i elastičnom.

Ekstrakt korena biljke Divlji jam ima bitnu funkciju da formira kolagen u koži koji obnavlja prirodni anti-age sistem i čuva mladalački izgled kože.

Posebno dragoceni za moju kosu jer volim sebe

Blaga formula sa ekstraktnom nevena i glicerinom odgovara svim tipovima kose i kože.  Pružaju Vašoj kosi neophodne, hranljive materije koje je čine glatkom i sjajnom. 

Kada nanesete šampon na glavu, nežno masirajte teme glave. Ovo je bitno da bi koža glave upila važne sastojke šampona. Na kraju temeljno isperite kosu. Može se svakodnevno koristiti.

Dubinska nega i reparacija vlasi nije moguća bez pakovanja za kosu koje utiče na koren kose i zaštitu vlasi dajući prirodan, lepršav i zdrav izgled. 

Siliko serum kapi obogaćene su votaminom E, revitalizuju oštećenu kosu i vraćaju joj svežinu i prirodan izgled.