Pravilno hidrirana koža je oko 70% manje podložna stvaranju novih bora. Nega tela adekvatnim proizvodima poput krema, kupki, losiona i sprejeva je od izuzetne važnosti po zdravlje kože.Muška koža je deblja čak i do 20% od ženske kože lica. Brijanje je neizostavni deo nege, jer muška koža ima više folikula dlake na donjoj trećini lica. Koža muškaraca sadrži više kolagena. Praktično do 35. godine koža zadržava elastičnost i čvrstinu, ali usled nepravilne nege bore se pojavljuju ranije nego li kod žena.

Nemojte samo zgrabiti prvi sapun i intenzivnim pokretima istrljati lice. Tako ćete isušiti kožu, izazvati crvenilo i loše uticati na njenu strukturu.

Izaberite Limes proizvode sa prirodnim ekstraktima koji će Vam pomoći da da dubinski očistite lice i uklonite sve nečistoće sa kože.

 

Oralna higijena veoma je bitna kada je zdravlje čitavog organizma u pitanju.

Ekstrakti bosiljka, kantariona, žalfije i nane deluju antibakterijski i štite od upale desni.

Kvalitetne, koncentrovane zubne paste sa ekstraktom nevena i bosiljka štite zube i osvežavaju dah, bez oštećenja površine zuba i deluju kao polirajuće sredstvo. Nakon pranja zuba obavezno isprati usnu duplju Freš koncentratom kako bi se sprečilo stvaranje karijesa.

 

 

Antistatičko sredstvo sa ekstraktnom bosiljka, zahvaljujući zaštitnom filmu otklanja statički elektricitet sa tretiranih površina. 

 

Galant krema sadrži prirodne sirovine, neguje i štiti predmete od prirodne i veštačke kože.

 

 

 

Ekološka Pasta za ruke sa nevenom i glicerinom pogodna za svakodnevno pranje ruku i otklanjanje nečistočća sa jako zaprljanih ruku pri radu u industriji, mehaničarskim radionicama, zanatstvu, rudarstvu, poljoprivredi.