Žena blista kad je kuća čista


U potrazi ste za prečicama i trikovima koji će Vam pomoći da brže očistite kuću i više vremena posvetite sebi i svojoj porodici? Na pravom ste mestu. Otkrivamo Vam višenamenske proizvode sa ekstraktom bosiljka, nevena, glicerina...  

Magični neven za celu porodicu, biljka koja podseća na sunce

Cveta od juna do septembra, odnosno do prvog mraza. Ako je zima blaga, neven može biti poslednja biljka koja cveta u bašti te ujedno i prva koja će procvetati u proleće.

Da li ste znali da sami uzgajamo neven na našim plantažama? Sa puno ljubavi i pažnje pratimo biljku od zasada do proizvoda. Samo ručnom berbom možemo doživeti svaki cvet. Tokom berbe se pojedinačno procenjuje svaki cvet, kako bi se postigao najbolji mogući kvalitet.

 

 

 

Vaš omiljeni set proizvoda.

Bez alkalija

Bez fosfata

I Vaša stopala traže negu!

Stopalima je potrebna posebna nega, baš kao i ostalim delovima tela tokom cele godine. 

Glicerin i ulje nevena na prirodan način smiruju, omekšavaju i regenerišu ispucalu i grubu kožu peta i stopala. 

 

Šerpe i tiganji će izgledati kao novi!

Jedan od najgorih poslova nakon kuvanja je pranje posuđa, a ponekad se dogodi da nam šerpe i tiganji prilikom kuvanja zagore, što dodatno otežava posao. Ipak, to i ne mora da bude tako naporan i zamoran zadatak. Operite svoje zagorelo posuđe sa lakoćom uz Kraljice Limes paste.

Limesov koncentrat za pranje posuđa predstavlja proizvod specijalno dizajniran da ukloni i najtvrdokornije mrlje sa Vaših sudova čak i u hladnoj vodi. Sadrži glicerin i ekstrakt bosiljka, te je veoma nežan prema Vašoj koži, a osvežavajući miris limuna će svakodnevno pranje sudova učiniti pravim zadovoljstvom. 

Koncentrat se koristi razblažen u odnosu od 1:8 do 1:10. Zamenjuje 4,5- 5 litara kvalitetne tečnosti za pranje posuđa čime se postiže velika ušteda u domaćinstvu.

Da čišćenje bude kao pesma

 

Znate kada je na redu čišćenje da će vam to oduzeti mnogo vremena i truda. Kako bi bilo da imate nešto što će vam ovu obavezu olakšati? 

Uz pomoć efikasne formule deterdženta za čišćenje staklenih površina očistite sve površine bez mukotrpnog glancanja. Deluje antistatički na čestice prašine te nije neophodno stalno iznova brisati ove površine. 

PDP koncentrat ima snažno antiseptičko dejstvo. Deluje na bakterije, viruse i gljivice. Koristi se za dezinfekciju svih površina.

 

 

 

Tražite najbolji omekšivač za veš?

Omekšivač sa mirisom jorgovana daje rublju mekoću, glatkoću i mirisnu svežinu. 

Koncentrat za pranje rublja - Efikasan protiv prljavština,  blaga formulacija uklanja mrlje sa odeće i istovremeno neguje kožu. Ne ostavlja tragove kao praškasti deterdženti.  

Oplemenjivač za rublje - se koristi kod svih vrsta rublja. Olakšava peglanje, boje postaju življe te produžava vek trajanja rublju. 

Svaki ženski trik na samo jedan klik

Čišćenje kuće nije samo stvar higijene, već i pokazivanje poštovanja pema svom domu i sebi. Uredan dom je sećan dom, a ukoliko je u kući sve sređeno, i energije u domu će biti pozitivna.