Kompanija Limes se bavi proizvodnjom prirodnih proizvoda na bazi lekovitog bilja sa Stare Planine. U našem asortimanu imamo oko 100 proizvoda iz oblasti:

1. kozmetike,

2. sredstava za ličnu higijenu,

3. sredstva za kućnu higijenu,

4. čajeva,

5. jastuka.

Tradicija duga 20 godina omogućila nam je titulu najstarije domaće firme na Balkanu koja posluje po sistemu mrežnog marketinga na teritorijama: Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, a od skoro i na teritoriji Bugarske, Slovenije i Slovačke.
Proizvodni i poslovni kompleks kompanije Limes nalazi se na ekološkoj lokaciji u podnožju Stare Planine. Bosiljak i neven su najzastupljeniji sastojci u našim proizvodima a ove biljke negujemo na našim plantažama.

U samom srcu Limesa nalazi se dragoceni izvor vode na dubini od 185m u ekološkom području, koji dodatno uvećava kvalitet proizvoda.

Nosioci smo Međunarodne zlatne nagrade za kvalitet koja nam je dodeljena u Parizu. Proizvodni proces se svakodnevno usavršava novim mašinama i tehnologijama kao i obučenim radnim kadrom.

Pored korišćenja ekoloških proizvoda, naš sistem pruža mogućnost dodatne zarade i uštede po principu: kupi – probaj – preporuči – zaradi.

– Čuvajte Vaše zdravlje i zdravlje Vaše porodice, sa prirodnim proizvodima koji su spoj tradicionalne recepture i magične prirode…

Proizvodnja