BILJNA MEŠAVINA SA KOPRIVOM I PETROVCEM 4M


Zdravo
Prirodno
Ekološki

Cena:

1592,00 RSD
Izabrani diskont - Pirot, Srbija

Biljna mešavina sa koprivom i petrovcem pomaže pri regulisanju telesne težine i čišćenju organizma.


9604 Biljna mešavina sa koprivom i petrovcem, 40 vr.

Kopriva, šipurak, petrovac, kantarion, majčina dušica, žalfija.

Doprinosi brzom i efikasnom uspostavljanju ravnoteže u organizmu i ubrzava metabolizam. Brzina metabolizma je istinski ključ brzog i efikasnog sagorevanja masnih naslaga.
Pije se za vreme obroka u kombinaciji sa jabukovim sirćetom. Time se smanjuje zapremina u želucu za unos hrane, hrana se kvasi čajem čime se olakšava varenje a jabukovo sirće sagoreva suvišna masna tkiva.
Ne sadrži agresivne biljke za probavu kao što je sena.

Kopriva je prirodni diuretik i pomaže da izbacimo višak vode iz organizma. Ova biljka je odličana za detoksikaciju, a dokazano je i da ubrzava metabolizam. 
Šipurak  sadrži tilirosid - antioksidant koji  može podstaći topljenje masnih naslaga u telu. Šipurak pomaže da se smanji nadutost stomaka i poboljšava varenje.
Petrovac deluje pozitivno na crevnu floru.
Kantarion sadrži hiperforin, sastojak koji sprečava razgradnju serotonina, hormona odgovornog za dobro raspoloženje što za posledicu ima smanjenje apetita i potrebe za prekomernim i nekontrolisanim unosom hrane.
Majčina dušica  sadrži timol, zahvaljujući kome ima jaka antioksidativna svojstva i čisti ceo organizam. Ova biljka suzbija apetit, smanjuje potrebu za grickalicama, podiže energiju. Pospešuje rad metabolizma, pa tako pomaže u bržem sagorevanju nagomilanih masti.
Žalfija sadrži malo ugljenih hidrata, a njena antioksidativna svojstva mogu pomoći u stimulisanju usporenog metabolizma i smanjenju gojaznosti. 

NAČIN UPOTREBE:
Dve kesice čaja staviti u 1l tople vode i pustiti da provri. Kada se ohladi izvaditi kesice. U 2 dcl čaja sipati jednu kašičicu jabukovog sirćeta i piti u toku jela i između obroka kada se oseti glad. 

Napomena: Ne preporučuje se tokom trudnoće i dojenja kao ni deci mlađoj od 12 godina. Ukoliko koristite redovnu medikamentoznu terapiju, pre upotrebe biljne mešavine najbolje je posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom.  

Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti. 

Sastav/Ingredients: Urtica dioica L., Rosa canina, Agrimonia eupatoria, Hypericum perforatum, Thymus serpyllum, Salvia officinalis.