Blaga formula inspirisana snagom biljnih ekstrakta. Koristi se za pranje kose, daje sjaj, zaštitu i hidratantnost. Pogodan je za regeneraciju suve i oštećene kose. Jača koren dlake i neguje osetljivu kožu glave. Ima blagi kondicionirajući efekt.
Sa ekstraktom nevena, koprive i uljem pšeničnih klica.
– Jača i regeneriše kosu
– Sprečava lomljenje dlake i pucanje krajeva
– Efikasno neguje koren, dužinu dlake i krajeve
Blaga nega iz prirode, bez sulfata, silikona i parabena. Potpuno prirodni šampon za pranje kose omogućava da pravilno negujete svoju kosu i vratite joj izgubljenu vitalnost i sjaj.
Posebno se preporučuju onima koji imaju slabu dlaku, kosu koja je dugo tretirana, bojenjem oštećena, ili onima koji su skloni alergijskim reakcijama.
Neven – Zahvaljujući antibakterijskom i antiupalnom delovanju, ulje nevena ubrzava zarastanje i regeneraciju kože. Ojačava kosu i podstiče njen rast.
Kopriva Najpoznatije korištenje joj je u poboljšavanju problema s opadanjem kose, jačanjem kose, peruti i svrabom. Kopriva sprečava opadanje, reguliše masnoću, jača kosu, daje sjaj. Silicijum i gvožđe iz lista koprive takođe sprečavaju pojavu sedih.
Ulje pšeničnih klica reguliše prirodnu pH vrednost dlake, pritom štiteći dlake od gljivičnih i bakterijskih infekcija. Osim toga, ulje pšeničnih klica hidratizira ispucale vrhove kose koji su čest problem žena.
Upotreba: Dobro nakvasite svoju kosu. Na taj način će se prirodni šampon bolje rasporediti po kosi i odraditi svoj posao. Isperite kosu temeljno. Savetujemo Vam da probate šampone bez sulfata barem 4 nedjelje. Tek onda možete videti prave čari prirodnog šampona za kosu.