Karakteristike:

Sadrži: oktopiroks, ekstrakt nevena i kantariona, glicerin. U kombinaciji sa ekstraktima lekovitog bilja i aktivnim komponentama, intezivno otklanja perut. pH je neutralan.

Oktopiroks je lek koji prodire kroz celu kožu. Jak je antiseptik i otklanja perut. Njegovu jačinu regulišu ekstrakti nevena i kantariona. Uništava mikroorganizme i otklanja svrab.

Kantarion (hypericum perforatum) bogat je etarskim uljima. Ima antiseptičko dejstvo, pospešuje cirkulaciju i omogućuje brže razmnožavanje ćelija – regeneriše kožu. Kantarion je prirodni lek protiv peruti

Ekstrakt nevena (calendula officinalis) pospešuje rast kose tako što prodire u ćelijsku plazmu.

Dejstvo:

Intenzivno otklanja perut.

NEGA:

Koristi se za svakodnevno pranje kose i zaštitu od peruti. Šampon utrljati u koren nakvašene kose (masirati koren oko tri minuta), isprati i ponovo naneti šampon, promasirati i ostaviti da deluje 3-5 minuta kako bi aktivne supstane delovale na rožnate ćelije. Obzirom da je ovaj šampon nešto jači po sastavu od ostalih šampona iz kolekcije, može da izazove peckanje ako dospe u oči. Preporuka je da se nakon regulisanja problema koristi isključivo biljni šampon (blagi šampon za svaki dan).