ČEMU JE NAMENJEN:

Pomaže kod: bolova, napetosti u nogama, otoka, poboljšava cirkulaciju, postepeno uklanja proširene kapilare, smanjuje vene, vraća koži nogu prirodnu boju, jača krvne sudove u nogama, olakšava otežani hod, smanjuje pojačanu toplotu u nogama usled napetosti krvnih sudova i pruža efekat hladjenja.

 

KAKO DELUJE:

Efikasnost proizvoda postiže se sinergijskim delovanjem, prirodnog ekstrakta divljeg kestena, dodatkom ekstrakta bosiljka a sve to povezano je sa prirodnim uljem nezaobilazne biljke mente. Sve komponente ugrađene su u laganoj hidrofilnoj podlozi iz koje se aktivni principi lakše apsorbuju, a resorpcija i penetracija u najdublje slojeve kože omogućena je prirodom samih aktivnih komponenti. Melem je formulisan na bazi prirodnih sastojaka. Aktivni sastojci su sasvim ekološkog porekla, bogati velikim sadržajem flavonoida, oligominerala (jod,kalijum,kalcijum,magnezijum), aminokiselina, proteina, polifenola, vitamina E,C i velikog broja vitamina iz grupe B kompleksa. Proizvod u svom sastavu ima dosta polisaharida koji predstavljaju gradivne elemente svake ćelije, te se sa tim postiže ujedno i regeneracija izumrlih ćelija koje su posledica loše cirkulacije perifernih krvnih sudova.

KAKO SE UPOTREBLJAVA:

Melem naneti na noge, laganim pokretima bez pritiska, razmazivati po celoj površini i to tako idući od peta ka gornjim delovima nogu. Kada se upije i osuši, noge namazati SPA kremom sa krastavcem, ekstraktom nevena i uljem jojobe. Postupak razmazivanja isti kao prilikom nanošenja melema.

NAPOMENA:

Sinergijskim delovanjem melema i hranljive kreme za regeneraciju postižu se vrhunski rezultati terapijskog učinka. Koža je negovana, hidrirana i elastična.