ČEMU JE NAMENJEN:

Lokalnom upotrebom umanjuje posledice povreda (sportske i razne druge povrede), reumatske i bolove u zglobovima, olakšava glavobolju i probleme sa sinusima, umanjuje simptome prehlade i gripa.

KAKO DELUJE:

Sve komponente ugrađene su u laganoj hidrofilnoj podlozi iz koje se aktivni principi lakše apsorbuju, a resorpcija i penetracija u najdublje slojeve kože omogućena je prirodom samih aktivnih komponenti.

Ima svojstvo isparavanja sa površine i na taj način hladi kožu s obzirom da sadrži mentol. Time se ublažavaju simptomi kao što su otok, bol i pregrejanost upaljenog mesta. Zahvaljujući prisustvu Camphora ima omekšavajući i hladeći efekat. Umiruje svrab, deluje protiv infekcija.

Sprečava zapaljenja i umiruje kožu. Ublažava bolove, poboljšava i stimuliše cirkulaciju i sprečava upale i infekcije. Smanjuje povišenu temperaturu na koži i ublažava bol. Izaziva pojačan dotok krvi u kožu.

UPOZORENJA I MERE OPREZA:

Izbegavati kontakt melema sa sluzokožom oko nosa, usta, genitalija i očiju. Gel ne nanositi na oštećenu kožu, rane, opekotine. Ne preporučuje se osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Posle upotrebe ruke dobro oprati.

KAKO SE UPOTREBLJAVA:

Naneti u tankom sloju dva do tri puta dnevno uz laganu masažu. Proizvod je namenjen isključivo za spoljnu upotrebu.