KOSALIM

Biljni losion za novi rast kose

Kosalim je kombinacija prirodnih ekstrakta lekovitog bilja, koje imaju širok spektar dejstva na rast i očuvanje zdrave, sjajne i jake kose i biokativnu supstancu koja je klinički ispitana u Švajcarskoj. Ispitivanja i analize dobijenih rezultata su pokazale da dolazi do povećanja gustine kose, inicira se rast kose, do 10 000 novih dlaka i podstiče obnavljanje kože glave.

Sadrži ekstrakte: cveta nevena, kamilice, drveta ariša, zelenog čaja, ploda čička, lista koprive; D-Panthenol, Allantoin, Hyaluronic acid, Glycine i Zinc.
Aktivne materije iz bioaktivne supstance, klinički dokazano deluju na rast i do 10.000 novih dlaka, sa vidljivim rezultatom, nakon učestale primene, za 84 dana.

Klinički dokazana dejstva bioktivne supstance:

  1. Rast do 10 000 novih dlaka,
  2. Vidljivi rezultati nakon 84 dana primene,
  3. Smanjenje i usporavanje opadanja kose,
  4. Povećanje gustine kose,
  5. Pospešuje rast nove kose,
  6. Podstiče obnavljanje korena,
  7. Povećava debljinu dlake,
  8. Jača kosu,
  9. Zdraviji izgled kože glave

 

Glukozidi iz ekstrakta ariša i zelenog čaja aktiviraju matične ćelije folikula, da stvaraju vlas kose i uklone slobodne radikale koji dovode do gubitka vlasišta. Glycin je gradivni protein kose koji kao i keratin favorizuje rast. Cink je važan kofaktor, koji aktivira enzime da stvore keratin koji čuva i jača strukturu kose.

Pomoćne bioaktivne materije sadrže u svom sastavu vitamine i minerale koji su korisni za kosu. Ovi ekstrakti imaju lekovito dejstvo na oštećenu kosu, jačaju koren dlake, spečavaju opadanje kose i podstiču brži rast kose.

Proizvod je namenjen za probleme praćene potpunim ili delimičnim gubitkom kose. Namenjen je kako muškarcima tako i ženama.

Način upotrebe: Kosalim naprskati ujutru ili uveče i blagim pokretima utrljati na kožu glave. Postupak se može ponoviti i više puta u toku dana u zavisnosti od potrebe. Nije potrebno naknadno ispiranje.