Karakteristike:

Sadrži: silikonsko ulje, vitaminske komponente, ekstrakt nevena i glicerin.

Na stanje ruku posebnu pažnju treba obratiti tokom zime. Vremenski uslovi mogu dovesti do toga da koža ruku postane suva i osetljiva. Osim promena na koži, pogoršava se i stanje noktiju koji postaju krti i lako se krzaju.

Dejstvo:

Krema za ruke je efikasna hidratantna krema za besprekornu zaštitu ruku, pogodna za svakodnevnu upotrebu i za sve tipove kože. Blagog je i vrlo prijatnog mirisa. Formulacija kreme je skoro nemasna, kod primene se veoma brzo upija u kožu pri čemu dolazi do njene osetne hidratacije, uz istovremeno stvaranje tankog filma na koži koji sprečava gubitak vlažnosti. Zahvaljujući prisutnim vitaminima, krema veoma brzo vraća, iritiranoj, ispucaloj i suvoj koži, svežinu, glatkoću, mekoću i elastičnost. Redovnim korišćenjem kreme, koža vaših ruku će uvek biti svilenkasto nežna i zaštićena od nepovoljnih uticaja vode, agresivnih sredstava i vremenskih uslova.

NEGA:

Namazati ruke u tankom sloju više puta u toku dana naročito pre i posle rada. Krema se lako upija i dugotrajno neguje i štiti i hrani kožu ruku. Crvene i ispucale ruke postaju nežne i meke.