FLORA – Idealna kombinacija za negu, revitalizaciju i masažu tela

–sa etarskim uljem pomorandže, nevenovim, maslinovim i bademovim uljem-

Ublažava ekcem, psorijazu, ožiljke.

Flora je idealna relax krema za negu, revitalizaciju i masažu tela koja sadrži kombinaciju biljnih ulja i vitaminski kompleks. Predstavlja skladan spoj tradicionalne recepture sa modernim dostignućima tehnologije.

U sastav kreme ulazi:

*prirodno ulje: masline (najdelotvornije kozmetičko ulje, delotvorno u lečenju psorijaze, dermatitisa, ekcema i suve kože),

*nevena( delotvoran kod opekotina, kožnih upala),

*badema (idealno ulje za masažu koje hrani kožu, posebno suvu i oštećenu),

*shea buter (afrička biljka koja se tradicionalno koristila za negu beba prirodni je UV filter, štiti kožu od isušivanja, pomaže kod dermatitisa, ožiljaka, opekotina od sunca, sprečava stvaranje bora) i *etarsko ulje narandže (cenjeno zbog protivupalnog, antiseptičkog i antidepresivnog dejstva, sprečava oštećenja i starenje kože, stvaranje bora i tamnih fleka, stimuliše proizvodnju kolagena).

Krema za masažu aromaterapijskim dejstvom oslobađa telo od stresa i napetosti, relaksira i vraća energiju. Aktivne komponente i vitamini i regenerišu kožu, ublažavaju crvenilo i perutanje, podstiču cirkulaciju i obnavljaju ćelije. Krema je dobra za sprečavanje nagomilavanja celulitnih naslaga.

Telo se oseća snažno i relaksirano!!!