Karakteristike:

Anticelulit krema gel je vrhunski proizvod koji u sebi sadrži najkvalitetnije supstance među kojima je ekstrakt bršljena, ekstrakt divljeg kestena, vitamin E i jojoba.

Jojoba i vitamin E imaju ulogu hidratacije ćelija kože, a ekstrakti kestena i bršljena neutrališu otrove, razlažući ih i izbacuju van.

 

Dejstvo:

Anticelulit krema gel, kožu sa celulitom, posle redovnog tretmana, transformiše u glatku, sjajnu i elastičnu kožu. Ova formula na bazi bilja, osvežava, umanuje, zamor kože, smanuje celulit i redukuje višak masnih naslaga. Njegov inovativni kompleks zatezanja kože stimuliše mikrocirkulaciju, vraća tonus i čvrstinu tkivima kože. Naslage sala u koži se tope, obim kukova, butina i ostalih tretiranih delova se smanjuje, te Vaša figura izgleda preoblikovano. Koža postaje glatka i učvršćena na ključnim delovima tela: butine, zadnjica, bokovi, struk i trbuh. Deluje trostruko na celulit: uklanja masne naslage, tečnosti iz tela i stimuliše proizvodnju kolagena i elastina koji kožu čini glatkom i zategnutom. U ovom proizvodu postoje dve revolucionarne formule: gel i krema. Gel povećava efikasnost kreme i pruža rashlađujući osećaj. Krema je sa otapajućim efektom i pomaže u razbijanju masnih naslaga.

Posebne efekte postiže kod osoba koje imaju problem sa venama. Anticelulit krema gel je dermatološki ispitana i mogu je koristiti osobe svih uzrasta.

NEGA:

Anticelulit kremu gel naneti na istuširane površine bez utrljavanja. Ostaviti da deluje dvadeset minuta. Za najbolje rezultate preporučujemo da nanosite proizvod dva puta dnevno najmanje petnaest dana a nakon toga po jednom dnevno. Uz korišćenje ovog preparata preporučuje se niskokalorična ishrana i fizička aktivnost.

Nakon četri nedelje upotrebe gela, većina žena se složila u oceni da njihova tela deluju mlađe, bez celulita i smanjena u obimu za par centimetara.