Naročito smo ponosni na to što su naši proizvodi pomogli velikom broju potrošača koji su uspeli da korišćenjem nekih od proizvoda reše određene zdravstvene probleme.

Danas, Limes ima široku  lepezu proizvoda, tačnije, preko 100 vrsta različitih proizvoda za kozmetiku, ličnu i kućnu higijenu.

Svi proizvodi su biorazgradivi, bez alkalija i fosfata a ujedno su i energetski štedljivi. U svakom od proizvoda je sadržana kombinacija ekstrakata lekovitog bilja: nevena, bosiljka, kantariona, kamilice, lipe, žalfije, koprive, hajdučke trave, bršljena…

Ekstrakti  bosiljka i nevena su najzastupljeniji u Limesovim proizvodima, inače veoma lekovite i cenjene biljke, koje se i uzgajaju na plantažama Limesa.

Zbog sadržaja ekstrakata ovakvih biljaka,  Limesovi proizvodi su ne samo neškodljivi, već imaju i lekovito dejstvo,što ih čini posebnim.

Ali ne verujte da ćemo se ovde zaustaviti, želje i mogućnosti su nam da uložimo maksimalne napore da Kompanija i dalje napreduje i raste, šireći se na zemlje u okruženju pa i dalje.