Бъдете красиви и здрави с нашите продукти

Продукти

Колекция Роса

Бебешка колекция

Чай

Дезинфектанти

Възглавници

Колекция Селекта

Мехлеми

Аромати от природата – за коса , лице , тяло и зъби

Svi proizvodi
(Srpski) Prirodni proizvodi

За съжаление тази статия е достъпна само на Srpski och Makedonski.

(Srpski) Ekstrakti lekovitog bilja

За съжаление тази статия е достъпна само на Srpski och Makedonski.

(Srpski) Lepota i zdravlje

За съжаление тази статия е достъпна само на Srpski och Makedonski.

(Srpski) Preko 90 proizvoda

За съжаление тази статия е достъпна само на Srpski och Makedonski.

(Srpski) Biorazgradivi proizvodi

За съжаление тази статия е достъпна само на Srpski och Makedonski.

(Srpski) Lekovito dejstvo

За съжаление тази статия е достъпна само на Srpski och Makedonski.

O nama

   

Limes je kompanija koja se bavi prodajom ekoloških, visoko kvalitetnih proizvoda na principima mrežnog marketinga.

Limes je danas brend, širokih razmera, a proizvodi su već poznati u Evropi, Kanadi, Americi i Australiji. Prodaja se obavlja isključivo putem mrežnog marketinga. Osim u Srbiji, Kompanija uspešno posluje godinama unazad i preko svojih sestrinski firmi na prostorima Bosne i Hercegovine, Makedonije Crne Gore a od skora i u Hrvatskoj i Bugarskoj.

 

Detaljnije

POSLOVNI SISTEM KOJI VAM NUDIMO

 

KO SU VAM PARTNERI U POSLU ?

  1. LIMES d.o.o.

Međunarodna biohemijska kompanija čije proizvode koriste brojna domaćinstva u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, i okolnim zemljama Balkana. Sa nekoliko desetina zaposlenih, nekoliko stotina kooperanata i nekoliko desetina hiljada saradnika u distributivnoj mreži, beleži svake godine izuzetan ekonomski rast.

  1. LIMES MARKETING SISTEM

Firma koja nam nudi administrativnu i pravnu logistiku, preko koje se distribuiraju proizvodi do svakog saradnika i koja nam obezbeđuje redovan obračun bodova i ličnih primanja.

  1. VAŠ SPONZOR I GORNJA SPONZORSKA LINIJA

 

To su ljudi koji su Vas uveli u posao, koji su spremni da Vam pomažu i koji imaju interesa da Vas nauče i učine uspešnim. Oni znaju da koračaju koracima uspeha, pratite ih, cenite i poštujte.

  1. VI

Vi ste jedina nepoznanica među partnerima u ovom poslovnom projektu. Sve je drugo apsolutno provereno i dokazano je da funkcioniše.

Možda još niste potpuno sigurni da Vi to možete, ali smo ubeđeni da ćete doneti odluku da hoćete da naučite.

Ako tako odlučite, onda smo uvereni da ste prava osoba koju tražimo.

Mrežni marketing

Ideja mrežnog marketinga zasniva se na činjenici da zadovoljni kupci neke robe imaju čak i prirodnu potrebu da prenose svoja iskustva u neposrednim, ličnim kontaktima sa drugim osobama. To znači da svaki pojedinac-potrošač, može praviti i širiti svoju mrežu potrošača uz mala ulaganja. Na osnovu prometa koji ostvare u toj mreži sardnici ostvaruju i određene zarade. Mrežni marketing pruža mogućnost svakom pojedincu-saradniku da izgradi promet bez teritorijalnih prepreka a intenzitet građenja svoje mreže određuje saradnik lično.

Poslovna prilika

Mreža zadovoljnih korisnika širi se vrlo lako, s obzirom da će svaki kupac, koji je zadovoljan proizvodima, ponuditi svojim prijateljima, komšijama, kolegama, mogućnost da i oni sebi obezbede iste takve proizvode i da ih sa zadovoljstvom troše.
Na Vama je da odlučite hoćete li ih koristiti samo za sebe, ili ćete širiti Vašu mrežu potrošača i ostvarivati sebi dodatnu zaradu, tačnije finansijsku podršku koja će Vam poboljšati, u početku Vaš budžet, a kasnije možda i potpuno izmeniti Vaš život u pozitivnom smislu.
Sistem organizacije koji Vam omogućava da nađete zadovoljstvo u poslu, steknete samopouzdanje, da, oslanjajući se, na sebe, ostvarite uspeh i pomognete drugima da postignu iste rezultate.