КАРАКТЕРИСТИКИ:

Содржат специјална формула за заштита на фарбана коса , збогатени со витамин Е и средство за регенерација на оштетените краеви на косата.

ДЕЈСТВО:

Еколошко средство, ја храни, обновува и го зголемува сјајот на косата. Специјална формула на комбинација на силикон за нега и заштита на оштетени ,,расцветани“ краеви и сува коса.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Многу мала количина серум се става на прстите и се втрива на врвовите на косата. Може да се аплицира на сува или влажна коса.