Ја чисти кожата на едноставен, ефикасен и природен начин.

Темелно и брзо ја отстранува шминката и нечистотиите од лицето, го масира лицето и ја подготвува кожата за понатамошен третман. Со употреба на еко ракавицата кожата е безбедна, здрава и се успорува процесот на стареење. Не иритира, па затоа таа е погодна и за чувствителна кожа.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Ракавицата се навлажнува со чиста топла вода и со благи, кружни движења се отстранува шминката и нечистотијата од лицето.

ОДРЖУВАЊЕ:

По употреба, ракавицата се пере со детергент во млака вода, се остава да се исуши и се враќа во кутијата. По ова ракавицата е подготвена за повторна употреба.