Врвно, повеќенаменско хидратантно млеко за нега на лице и тело

Исклучително блага и брзо впивачка текстура. Токму она што е добро за кожата. Формулата на млекото со алантоин и екстракт на невен поттикнува брза циркулација на крвта и со тоа го забрзува создавањето на нови ќелии, додека активните компоненти на единствениот енергетски комплекс Q10 на кожата и даваат можност да се регенерира во подлабоките слоеви на епидермот и со тоа ја регулираат оптималната количина на колаген во кожата. Со редовна употреба на млекото за кожа, брчките ефикасно се намалуваат, а нивното враќање и создавање на нови е спречено.

Q10 ефикасно ја штити кожата од негативни надворешни влијанија.

Невенот – е природен регенератор, кој ја одржува природната влажност, мекост и еластичност на кожата.

Q10 во комбинација со невен и алантоин ја ревитализира кожата, ја храни и спречува стареење.

Со редовна употреба на млекото, брчките ефикасно се намалени, а нивното враќање и создавање на нови е спречено.