Лимес 21 крема со 21-на активна супстанца е хранлива формула за сите типови на кожа.

– ЈА ОБНОВУВА И ЈА ХРАНИ КОЖАТА

– ГИ НАМАЛУВА БРЧКИТЕ

– ГИ НАМАЛУВА ПЕЃИТЕ И ФЛЕКИТЕ

– ХИДРИРА

– УВ ЗАШТИТА
Лимес 21 кремата е извор на здравје и убавина, кои природата ни ги дава од сите страни на светот. Хранливите состојки ја поттикнуваат регенерацијата на кожата ги намалуваат брчките не само по длабочина туку и по волумен. Формулата го зголемува имунитетот на кожата и создава отпорност кон неповолните надворешни влијанија. Витамините во комбинација со структурата на активни материи на кремата овозможуваат висока хидратантност и го смалуваат интензитетот на пегите и флеките. Го чува младешкиот изглед на кожата.

со 21. активна супстанца

– екстрактот од коренот на билката ДИВ ЈАМ ( билка жена, формира колаген во кожата),

-екстрактот од семето на Timarindus Indica ( го активира природниот заштитен механизам, ја чува влажноста на кожата),

-eкстрактот на Зелен мунг грав се одгледува во Индија, го активира имуниот систем на кожата,

-Глицеридите и триглицеридите добиени од маслиновото масло од медитеранот ги обновуваат активните и функционалните материи во кожата.

РЕЗУЛТАТ: Ги намалува брчките, спречува создавање на пеги и флеки и ги ублажува постоечките. По 4 недели кожата е потхранета и цврста.

УПОТРЕБА: Се нанесува на темелно исчистено лице и врат, наутро и навечер.