КАРАКТЕРИСТИКИ:

Нова формула на еко лак за коса со билни екстракти на бреза и коприва. Лакот не содржи туткал

ДЕЈСТВО:

Екстрактот на бреза (Betulae Folium) делува антибактериски, ја негува и ја штити косата и кожата на главата.

Екстрактот на коприва (Urtica dioica), го зајакнува коренот на косата и спречува опаѓање на косата.

Успешно ја формира косата во саканите облици. Ја негува косата давајќи и природен сјај и здрав изглед. Активните компоненти поволно влијаат на коренот на косата.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Лакот рамномерно се прска на веќе формирана фризура. Со употреба на лакот за коса, фризурата долго време го задржува саканиот облик.