Дневната крема со Q10 претставува единствена формула која го зголемува природното ниво на Q 10 и креатинот на кожата. Креатинот го подобрува процентот на коезимот Q 10 во борбата против брчките. На природен начин ја враќа свежината и еластичноста на кожата и ја подобрува нејзината микроциркулација.

Континуирано ги ублажува постоечките брчки, спречува настанување на нови и ја обновува кожата.

Ги оживува ќелиите и интензивно го успорува процесот на стареење.

РЕЗУЛТАТ:

По употребата кожата е помлада, здрава и затегната, а брчките се видно намалени. Погодна е за сите типови на кожа.

УПОТРЕБА:

Се употребува наутро по чистење на лицето со благо втривање.