Мирисна формула која дава долготрајно чувство на чистота и свежина во текот на целиот ден. Гелот за туширање 3 во 1 се употребува за миење на косата, на лицето и на целото тело. Богат е со материи кои поттикнуваат зајакнување на заштитната функција на кожата, а благодарение на присуството на благи агенси косата станува мека и сјајна. Активните материи од екстрактите на невен и алантоин делуваат на кожата и истата по употребата станува совршено хидрирана, миризлива и негувана.

  • Гелот за туширање содржи хијалуронска киселина која делува регенеративно, ја негува кожата и ја омекнува косата. Исто така има благ кондиционирачки ефект.

  • Алантоинот како активна материја помага во создавање на нови ќелии на кожата, ја поттикнува циркулацијата и ја обновува кожата на главата.

  • Склопот за благи материи, кондиционер, екстракти на невен и алантоин влијае на мекост и заштита на кожата.

  • Екстрактот на невен влијае на коренот на влакното, го поттикнува растот и не ја суши косата.

Се употребува за сите типови на кожа и коса.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment