Карактеристики:

Ароматична сол за капење со додаток на екстракти на лековити билки, се состои од растворливи соли кои имаат смирувачки ефект и дезинфекционо дејство

Мешавина од најквалитетни ноти која ја освежува кожата и целото тело, спречува сушење и ја чисти кожата. Има терапевтско дејство бидејќи помага при несоница, главоболка и воспаление на мускулите. Екстрактите на лековитите билки полесно продираат во чиста кожа. Така водата со активните компоненти од билките, побрзо доаѓа до ќелите и благодарение на осмозата навлегува до нив.

Сето тоа доведува до брза регенерација на ќелите, а со самото тоа кожата станува мазна, свежа и здрава.

Во целост ослободува од умор и стрес, на кожата и се враќа нежноста. По капење на кожата остава пријатен мирис.