Гентлемен со невен и алантоин – 3 во 1 гел за туширање

Мирисна формула која дава долготрајно чувство на чистота и свежина во текот на целиот ден. Гелот за туширање 3 во 1 се употребува за миење на косата, на лицето и на целото тело.