НАТУРА ФРЕШ део ролл он

Натура Фреш на база на минералот магнезиум на природен начин штити од непријатна миризба
предизвикана од потење, а благиот мирис ја прави кожата мирисна и свежа. Не содржи алуминиум, парабени и алкохол.