Покрај употреба на здрави производи кои го чуваат Вашето здравје и здравјето на Вашето семејство, можете и да заработите.

Лимес работи по системот на мултилевел маркетинг, односно по системот:

КУПИ-ПРОБАЈ-ПРЕПОРАЧАЈ.

Многу е едноставно, со употреба на нашите производи можете да заштедите и да исполните право на дополнителни акции, а со тоа доколку препорачате на Вашите пријатели, можете да направите свој тим, односно бизнис и да тргнете на патот кон успехот.

БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ…

ДОБРОДОЈДОВТЕ!