Акнелим Pelle Pulita gel

АкнеЛим Pelle Pulita gel е специјално осмислена формула базирана на природни состојки од екстракти од: кора на приморски бор, семе од билката тамаринда и активен комплекс на бета глукан, кои во повеќето случаи успешно помагаат во отстранување на постоечките и спречување на појава на нови акни и мозолчиња

НАТУРА ФРЕШ део ролл он

Натура Фреш на база на минералот магнезиум на природен начин штити од непријатна миризба
предизвикана од потење, а благиот мирис ја прави кожата мирисна и свежа. Не содржи алуминиум, парабени и алкохол.

Мелем за ублажување на болки

Со локална употреба ги намалува последиците од повреди ( спортски и разни други повреди ) ревматски и болки во зглобовите, ја олеснува главоболката и проблемите со синусите, ги намалува симптомите на настинка и грип