Sanitar gel je sredstvo za čišćenje i održavanje higijene Vašeg toaleta.

Sadrži biorazgradive aktivne materije, sredstva za dezinfekciju i osvežavanje, ekstrakt bosiljka i miris borovine. Ne sadrži kiseline, alkalije i fosfate. Koristi se bez maski i zaštitnih rukavica jer ne iritira kožu i disajne organe. Redovno korišćenje sprečava gomilanje kamenca od tvrde vode, ostatka sapunice i prljavštine. Ostavlja visok sjaj bez ogrebotina.

Dejstvo:

Namenjen je pre svega domaćinstvima za redovno održavanje kupatila i svih sanitarija u njemu. Deluje antibaktericidno na gram pozitivne i gram negativne bakterije, dezodoriše i ostavlja prijatnu dugotrajnu svežinu.

NAČIN UPOTREBE:

Naneti sunđerom na nakvašene površine i ostaviti da deluje 15-20 minuta nakon toga isprati vodom. Ostavlja visok sjaj a pri tome ne oštećuje tretirane površine. Ostavlja zaštitni film na kome se ne zadržavaju kapljice vode, masnoće i prljavština.

Ovim proizvodom osim kupatila možemo dezinfikovati i druge površine u kući: parket, kvake, stolice i dr. a sa rastvorom u vodi dobijamo uzuzetno dobar osveživač prostorija sa mirisom borovine.

ZAPAŽANJA IZ MREŽE:

Pomaže pri otklanjanu kurjeg oka.

Blagi rastvor koristi se za održavanje parketa.