Sadrži ekstrakt bosiljka i biorazgradive aktivne materije.

Koristi se za ručno i mašinsko pranje rublja. Pogodan je za nežnije tkanine i tkanine u boji. Upotrebljava se za sve vrste pamučnog, vunenog, sintetičkog, celuloznog i svilenog rublja. Unikatni sastojci deterdženta postižu belinu i svetle boje dajući im izuzetnu svežinu i sjaj. Odlično uklanja sve vrste prljavštine. Aktivne materije u njemu napadaju tvrdokorne mrlje, razgrađuju ih i otklanjaju. Deterdžent se brzo rastvara u vodi, odlično se ispire i ne ostavlja tragove na tkanini. Ne iritira kožu ruku. Podjednako dobro pere na svim temperaturama nezavisno od stepena tvrdoće vode. Ekološki proizvod, bez alkalija i fosfata, prijatelj Vaših ruku i životne sredine.

NAČIN UPOTREBE:

Kod mašinskog pranja rublja do 60º C za šareno i manje zaprljano belo rublje u pregradak mašine sipati dva do tri zatvarača, zavisno od količine i zaprljanosti rublja. Za ručno pranje dozu određujemo sami.

ZAPAŽANJA IZ MREŽE POTROŠAČA:

-Može se koristiti za otkuvavanje i pranje jako zaprljanog belog rublja u kombinaciji sa univerzalnim koncentratom, čisti i štiti veš mašinu od kamenca.

-Upotrebom koncentrata za rublje, uz obavezno dodavanje omekšivača ili oplemenjivača smanjuju se alergije i upale na koži.