Sadrži ekstrakt bosiljka, ima antibakterijsko svojstvo i prijatnog je mirisa.

Primena:

Visoko koncentrovano

Efekti su višestruki: čisti i dezinfikuje staklo, daje visoki sjaj, ostavlja na staklu bogat zaštitni film koji sprečava zadržavanje kapljica vode i umanjuje efekat prljanja. Stakla se ne magle i ne zamrzavaju na temperaturi do -5° C. Uspešno čisti površine lakirane i farbane stolarije. Zbog velike koncentracije bosiljka može se koristiti i kao sredstvo protiv komaraca. Pouzdano smanjuje prisustvo grinja.

Efikasno čisti gar od mazuta i masnoću.

Način upotrebe:

Za čišćenje stakla potrebno je naprskati površine rastvarom odnosa 1:1 do 1:3 zavisno od zaprljanosti i obrisati suvom krpom. Dok postoji zaštitni film na staklu, čisti se samo brisnjem suvom krpom, nakon toga, postupak se ponavlja razblaženim deterdžentom. Za TV ekrane, auto stakla, ogledala, naočare, najbolje je koristiti nerazblaženi koncentrat zato što sprečava maglenje i zaleđivanje naočara.

ZAPAŽANJA IZ MREŽE:
  • Za zaštitu od komaraca dovoljno je otkrivene delove tela namazati koncentratom ili naprskati rastvorom i na taj način izbeći ujed komaraca. Ukoliko to niste na vreme uradili a došlo je do ujeda, mesto ujeda namažite koncentratom čime ćete sprečiti neprijatan svrab i otok.
  • Čišćenje deterdžentom smanjuje mogućnost nakupljanja čestica prašine na nameštaju i farbanim površinama.
  • Za uništavanje grinja rastvorom 1:1 naprskati krevet, jastuk, posteljinu, tepihe, zavese, police u ormanima i sva dostupna mesta u kući.
  • Rastvorom 1:5 Vaše cveće neće privlačiti prašinu i mnogo brže rasti.
  • Radi lakšeg peglanja suvu odeću možete kvasi rastvorom 1:3 fleke od rastvora ne ostaju na odeći.