Зачленување во Лимес МЛМ

 

 

Со зачленување во системот на Компанија Лимес добивате можност производите да ги добивате по пониски, цени за членови.

Регистриран член станувате со купување на инфо пакет и производи во вредност од минимум 8 ББ

Со зачленување со 40ББ или повеќе бодови добивате 10% попуст на вкупната сума
Со зачленување со 80ББ или повеќе бодови добивате 15% попуст на вкупната сума

АДРЕСА:

ул. Франклин Рузвелт бр. 50 Скопје

ТЕЛЕФОН:

02/3116-247

Email:

limes@t.mk

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ:

Нарачување на производи

Ваше име и презиме *

ЕМБГ

Број на лична карта и место на издавање *

Улица и број *

Поштенски број и место *

Држава *

Телефон за контакт *

Ваша e-mail адреса *

Соработнички број или име и презиме на спонзорот

Избор на шампон 9102,9104,9106 (подарок)

Ваша нарачка (шифра на производот и количина) *

АМБИЕНТАЛНА КОЛЕКЦИЈА

9002 – ПАСТА ЗА РАЦЕ
9011 – КОНЦЕНТРАТ ЗА ПОДОВИ
9013 – СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА МЕРМЕР
9014 – ТЕПИХ ШАМПОН

БЕБИ КОЛЕКЦИЈА

9113 – ДЕТСКИ ШАМПОН КУПКА
9114 – БЕБИ ШАМПОН КУПКА
9205 – БЕБИ КРЕМА

ДЕЗИФИЦИЕНСИ

9700 – БАКТЕРИГЕЛ 65МЛ
9701 – БАКТЕРИГЕЛ 300МЛ
9702 – БАКТЕРИСТОП
9703 – ПДП КОНЦЕНТРАТ

ИНФО

9015 – ИНФО ПАКЕТ
9505 – СТАРТНА КНИГА
9507 – КАТАЛОГ МАЛ

ПЕРНИЦИ

9802 – ЕРГОНОМИК ПАНДА ПЕРНИЦА ГОЛЕМА
9803 – ЕРГОНОМИК ПАНДА ПЕРНИЦА МАЛА
9804 – БЕБИ ПЕРНИЦА ОД 9 МЕСЕЦИ ДО 2 ГОДИНИ
9805 – ДЕТСКА ПЕРНИЦА ОД 2-5 ГОДИНИ
9806 ТРАВЕЛ ПЕРНИЦА
9807 – ДЕТСКА ПЕРНИЦА ОД 5-12 ГОДИНИ

КОЛЕКЦИЈА НА ЧАЕВИ

9601 – РАНКИН ЧАЈ
9602 – ПРОБАВИТ ЧАЈ
9603 – КАРДИО ЧАЈ
9604 – МЕТАБО ЧАЈ
9605 – ДИЈАБЕТИН ЧАЈ
9606 – УРИНО ЧАЈ

КОЛЕКЦИЈА РОСА

9101 – ШАМПОН ЗА СУВА КОСА 500МЛ
9102 – ШАМПОН ЗА СУВА КОСА 250МЛ
9103 – ШАМПОН ЗА МРСНА КОСА 500МЛ
9104 – ШАМПОН ЗА МРСНА КОСА 250МЛ
9105 – ШАМПОН ЗА СЕКОЈ ДЕН 500МЛ
9106 – ШАМПОН ЗА СЕКОЈ ДЕН 250МЛ
9107 – ТЕЧЕН САПУН ЗА РАЦЕ И ТЕЛО
9108 – АНТИБАКТЕРИСКИ САПУН
9109 – ШАМПОН ПРОТИВ ПРВУТ
9110 – БАЛЗАМ ЗА КОСА
9111 – АРОМАТИЧНА БИО СОЛ
9112 – КРЕМА ЗА ПОСЛЕ СОНЧАЊЕ
9115 – КРЕМА ПРОТИВ БРЧКИ СО Q 10 И КРЕАТИН
9116 – АНТИРИД КРЕМА СО Q 10
9117 – РАКАВИЦА ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ШМИНКА
9118 – МЛЕКО ЗА ЛИЦЕ И ТЕЛО СО Q 10
9119 – ПАРФЕМСКА КРЕМА
9200 – СПА КРЕМА
9201 – СЕМЕЈНА КРЕМА
9202 – МИРИСНА КРЕМА
9203 – ГАЛАНТ КРЕМА
9204 – АНТИРИД КРЕМА
9206 – КРЕМА ПРОТИВ БРЧКИ
9207 – АНТИЦЕЛУЛИТ КРЕМА
9208 – КРЕМА ЗА НЕГА И ЗАШТИТА НА РАЦЕ
9209 – СИЛИКО СЕРУМ КАПКИ
9210 – ПАКОВАЊЕ ЗА КОСА
9211 – МЛЕКО ЗА ТЕЛО СО АЛОЕ ВЕРА
9212 – ДЕЗОДОРАНС АЛОЕ ВЕРА
9213 – ДЕЗОДОРАНС АЛОЕ ВЕРА ТЕСАР
9214 – ЛАК ЗА КОСА
9215 – КРЕМА ЗА НЕГА НА КОСА БРИЛИЈАНТИН
9216 – ГЕЛ ЗА КОСА
9217 – ПРИРОДНА КРЕМА НОЌНА
9218 – ТОНИК ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ЛИЦЕ
9219 – ДНЕВНА КРЕМА
9220 – НОКТАЛИН
9221 – РОЛЛ ОН МАШКИ
9222 – РОЛЛ ОН ЖЕНСКИ
9223 – РОЛЛ ОН ДЕТСКИ
9301 – КОНЦЕНТРИРАНА ПАСТА ЗА ЗАБИ “РОСАДЕНТ”
9302 – КОНЦЕНТРИРАНА ПАСТА ЗА ЗАБИ “БЕЛАДЕНТ”
9303 – КОНЦЕНТРИРАНА ВОДИЧКА ЗА ПЛАКНЕЊЕ РОСАФРЕШ
9305 – ЛОСИОН ЗА ПОСЛЕ БРИЧЕЊЕ FOR MAN
9306 – СПРЕЈ ЗА ОСВЕЖУВАЊЕ НА ЗДИВ
9401 – МЕЛЕМ ПРОТИВ ПОТЕЊЕ НА НОЗЕ
9402 – ПЕТАЛИМ
9403 – МЕЛЕМ ЗА ВЕНИ КАСТАЛИМ ГЕЛ
9404 – МЕЛЕМ ЗА УБЛАЖУВАЊЕ НА БОЛКИ
9405 – ХЕМОЛИМ

КОЛЕКЦИЈА СЕЛЕКТА

9001 – ПАСТА ЗА ДОМАЌИНСТВО
9003 – ДЕТЕРГЕНТ ЗА СТАКЛО
9004 – САНИТАРЕН ГЕЛ
9005 – ОМЕКНУВАЧ ЗА ОБЛЕКА
9006 – КОНЦЕНТРАТ ЗА ОБЛЕКА
9007 – КОНЦЕНТРАТ ЗА САДОВИ 500МЛ
9008 – УНИВЕРЗАЛЕН КОНЦЕНТРАТ
9009 – КОНЦЕНТРАТ ЗА ТЕПИСИ
9010 – КОНЦЕНТРАТ ЗА ФЛЕКИ
9012 – ОПЛЕМЕНУВАЧ ЗА ОБЛЕКА
9016 – СЈАЈ АБРАЗИВ
9017 – КОНЦЕНТРАТ ЗА САДОВИ 250МЛ
9307 – АНТИСТАТ. СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА СТАКЛЕНИ ПОВРШИНИ

ПОМОШНИ СРЕДСТВА

9501 – ДОЗЕРКА
9502 – ПУМПИЦА
9503 – РАСПРСКУВАЧ
9504 – ЕКО КЕСА
9512 – ТЕСТЕРИ