Средството е антибактериско и не содржи алкалии и фосфати.

Без гребнатинки отстранува маснотии, каменец, рѓа, нечистотија од предмети и површини од нерѓосувачки челик, керамика и порцелан (плочки, WC школки, лавабоа, кади…), емајл.
Ја отстранува мувлата од сите површини.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Пред употреба производот да се протресе.
Средството се нанесува директно на површината со влажен сунгер или крпа и се протрива. Се плакни (садовите темелно да се исплакнат), и се суши со мека крпа.