Машки 9221

Женски 9222

Детски 9223

Дава сигурна заштита од потење и непријатен мирис во текот на 48 часа. Ролл-он е конципиран така да активните принципи од екстрактот на КОПРИВА ја дезинфицираат кожата пред потење, додека триклосанот го спречува создавањето на непријатна миризба, а на кожата и дава двоен ефект, свежина и пријатен мирис.

При самата концепција на ролл – оните, се водеше сметка за тоа кожата на пазувите да биде негувана.

Со користење на Ролл-оните, се регенерира кожата, а воедно се шири и пријатна миризба.

Кожата ја прави мека и мазна. Ја ревитализира и смирува кожата дури и после депилација.