Освежителна мирисна нота за нега на Вашето тело.

На кожата и дава мирисна свежина и пријатност во текот на целиот ден благодарение на единствената формулација. Ги штити и негува површините на кои се нанесува. Погодна е за секојдневна употреба.

Кремата се нанесува на пулсирачки места.