Содржи екстракт на босилек и биоразградиви материи

Погоден е за рачно и машинско перење на сите видови на тврди ѕидни, подни и други мермерни керамички, бетонски и слични површини.

Бидејќи спаѓа во редот на еколошки, биоразградиви средства може да се употребува и во затворени простории затоа што нема штетни испарувања.

Има освежувачко дејство и благ мирис.

Производот е високо концентриран, наменет е за рачно и за машинско чистење.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

За нормално извалкани површини се раствора 10л. вода со 100 мл. концентрат.