Q 10 кремата за подрачјето околу очите и усните е лесна формулација која дејствува превентивно, зголемувајќи го природното ниво на коензимот Q 10 во кожата.

ДЕЈСТВО:

Кожата брзо ја впива кремата која поминува во подлабоките слоеви, континуирано ги ублажува постоечките брчки, го спречува настанувањето на нови и ја обновува кожата.

РЕЗУЛТАТИ:

Ситните брчки исчезнуваат во рок од три до четири недели и ги ублажува подочњаците. Мазна, затегната и здрава кожа без темни кругови околу очите. Погодна е за сите типови на кожа.

УПОТРЕБА:

Се употребува секој ден по отстранување на шминката и чистење на лицето. Се нанесува мала количина на кремата на надворешната страна на делот околу очите и усните и нежно се втријува.